Kommunikáció modul

Körlevél
Fórum
Naptár
Hírek

Körlevél

A körlevél segítségével a többi felhasználó számára e-mailben egyszerű szöveges üzenetet juttathatunk el. Első lépésben a címzetteket kell kiválasztani, akiket lehetőségünk van csoportosan, vagy egyenként megjelölni.
A [levél szerkesztése] gombbal írhatjuk meg a levelet. A [küldés] gombbal az ETN minden címzettnek elküldi a levelet, egyenként. A levél küldője mindig az "ETN robot", de a szövegben megjelenik a feladó.

Fórum

A fórum a tanulmányi kérdések megbeszélésére szolgál. A kérdező személyét a tanulmányi tanácsadó mindig látja, de mindenki más számára rejtve marad.

Naptár

A naptárban lehetőségünk van közérdekű naptári eseményeket rögzíteni, amely az ETN nyitólapjáról bárki számára megtekinthető. A naptári bejegyzések mindig az eseményt rögzítő személy nevével kerül megjelenítésre. Minden felhasználó a Törzsadatok/saját beállítások alatt megadhatja, hogy új esemény rögzítésekor kíván-e értesítést kapni.

Hírek

Itt az arra jogosult (*hír_admin, *superadmin csoportba tartozó) felhasználó híreket tehet fel az ETN nyitólapjára. A hírhez tartozhat ETN-s honlap (csak a honlap modullal rendelkezőknek), illetve egy teljesen szabadon megadható hivatkozás is. A nyitólapon a hírek megjelenítését az Intézmény/futási paraméterek (*superadmin) alatt lehet módosítani. Minden felhasználó a Törzsadatok/saját beállítások alatt megadhatja, hogy új hír rögzítésekor kíván-e értesítést kapni.